SAVR omdöme

SAVR är en plattform till för sparande. Hos SAVR kan man enkelt komma igång med sitt månadssparande till en låg skatt. SAVR använder sig utav en så kalla fond robot som placerar ut dina pengar till högsta möjliga avkastning. På så sätt får man en bättre avkastning på sina pengar och man själv slipper placera sina pengar. SAVR uppvisat riktigt hög avkastning sedan start och det är redan många privatpersoner som har öppnat konto hos dom och börjat spara pengar hos dom. SAVR startades för att fler ska kunna få möjligheten att börja spara sina pengar med en hög avkastning. Det har alltid varit så att man behöver mycket kunskap innan man kan börja investera sina sparade pengar men nu är det möjligt för alla att börja invester sina pengar. Att man nu kan börja spara pengar via nätet öppnar många dörrar för en mängd privatpersoner. Tidigare har man behövt besöka en bank och boka ett möte med en bankman för att göra en transaktion men idag är det bara några klick bort hos SAVR. Vi kommer i denna artikel diskutera om SAVR är bra eller dåligt sparande.

SAVR Mycket förmånligt sparande.
Skapa sparkonto

Denna recension av SAVR är helt och hållet baserat på våra egna åsikter och erfarenheter. Vi på Sparkontot.nu har använt SAVR i 3 år och gjort en god avkastning. Därför rekommenderar vi SAVR till dig som investerare.

SAVR - är det bra eller dåligt?

SAVR omdöme

Var är det som är dåligt och var är det som är bra med SAVR? Den stora fördelen med SAVR är just att den agerar utifrån fakta och statistik vilket vi människor sällan gör även fast vi har lång erfarenhet av finansmarknaden så gör vi ändå känslosamma beslut vilket leder till en lägre avkastning. Det som är dåligt med SAVR är avgiften som är ganska hög på 1.81% per år. Vilket är lite högre än snitten på en fond som ligger kring 1.4% per år. Men man brukar säga att man får vad man betalar vilket ofta visar sig i slutet. En annan fördel med SAVR är att deras hemsida och app har en väldigt hög transparens och lätt att förstå hur det fungerar på både appen och på webben. Detta är väldigt viktigt då många privatpersoner tycker redan att det är komplicerat med investeringar och liknande. Har man någon fråga så kan man enkelt ringa in till SAVR support som gärna hjälper dig med allt du undrar över. En annan stor fördel med SAVR är att man enkelt kan komma igång med ett månadssparande. Vad man än sparar till så är det alltid bra att ha lite pengar undansparade ifall någon skulle hända. Men är SAVR bra eller dåligt? Vi tycker främst att SAVR är bra då dom erbjuder privatpersoner en bra sparform som hjälper dom att nå sina drömmar. SAVR står för en simpel och enkel plattform som är till för att som vill komma igång med sitt sparande. Att SAVR ger en bra avkastning är absolut ett riktigt stort plus i kanten för. Alla ska få möjligheten att spara och få en god avkastning inte bara dom som redan är rika.

SAVR Mycket förmånligt sparande.
Skapa sparkonto

Det går även snabbt att skapa konto hos SAVR man behöver bara legitimera sig via bankid sedan är det klart och man är redo att starta igång ett sparande hos SAVR.

SAVR erbjuder följande:

SAVR Mycket förmånligt sparande.
Skapa konto hos SAVR

Sparande hos SAVR

Vad är det då SAVR erbjuder till mig som privatperson då. Jo det SAVR gör att att dom tar hand om dina pengar så att dom växer på bästa möjliga sätt. Dom är alltså en förvaltare. SAVR sticker ut från mängden eftersom dom använder sig utav en fond robot när dom placerar sina pengar. Eftersom roboten inte gör samma misstag som vi människor gör så har den givit en mycket högre avkastning än vad en personlig förvaltare gör. Roboten SAVR gör inte misstaget att sälja på botten och sen köpa på toppen utav konjunkturen. Roboten har heller inga känslor så det agerar helt utefter statistik och fakta vilket vi människor sällan gör även fast vi har lång utbildning så agerar vi ofta med våra känslor och det kan ibland stå oss dyrt. Därför sköter SAVR sparandet mycket bra jämfört med andra förvaltare.

Skapa sparkonto hos SAVR

Att skapa ett sparkonto hos SAVR är enkelt. Du gör det på 2 minuter!

Vilka tillgångsslag placerar SAVR i?

SAVR har en viss modell som dom går efter när den ska placera ut pengarna för att få en bra avkastning. Minst 90 av ska placeras i Svenska bolag. 25 % till 75 % ska var i aktier och resterande 25 % till 75 % ska allokeras till räntebärande finansiella instrument. Så SAVR placerar både i räntor och i aktier för att få en så bra riskspridning som möjligt. Det gör att man får en bättre riskjusterad avkastning på sina pengar så att man inte förlorar något.

SAVR Mycket förmånligt sparande.
Skapa konto hos SAVR

Vi ger betyget 4.5 av 5 till SAVR

Enligt vårt omdöme av SAVR tycker vi att dom erbjuder oss sparare ett riktigt bra tjänst som gör att vi kan få en god ränta på våra pengar utan att vi behöver ta någon större risk. En jämn och fin riskjusterad avkastning kan göra stordåd över en längre tid. Då ränta på ränta effekten visar vad den kan göra med pengar. Det vi tycker att SAVR ska ändra på är att dom bör sänka avgiften lite då ligger på 1.81 % idag. Men det är fria insättningar och fria uttag så man kan ta ut pengar när som helst och sätta in mer pengar när man känner för. Om man inte sätter upp ett månadssparande hos SAVR vilket är att föredra då pengar skickas direkt dit så att man slipper tänka på det och det blir mindre krångel. Sedan erbjuder SAVR även en riktigt bra insättningsgaranti till alla. Man slipper då bara rädd för att man ska förlora några pengar. Vill man ha ett bra sparande med hög avkastning bär man absolut spana in SAVR och testa i alla fall och se om det är något för dig.

Recension och omdöme av SAVR. Vi hjälper dig att förstå hur SAVR funkar så du kan börja investera.