Recension av PFC-kortet

PFC har kommit att bli en riktig uppstickare i kort-branschen och när det gäller att klara av att hålla koll på pengarna. I denna artikel på Sparkontot.nu genomför vi en klassisk recension av PFC-kortet som under den senaste tiden fått mycket uppmärksamhet i både media och sociala medier.

PFC Gratis kort. Fri årsavgift.
Ladda ner appen!

PFC-kortet är i grund och botten en mobilapplikation som du kan ladda ner från antingen Google Play eller App Store som hjälper dig med att hålla koll på dina utgifter genom att du laddar på kortet med det belopp som du är beredd att spendera varje månad. Du kan på så sätt, genom pushnotiser, hålla koll på varenda krona som dras från ditt kort varje dag - och varje sekund. I vårt tycke har det aldrig varit enklare att hålla koll på utgifter som med PFC-kortet och den tillhörande mobilapplikationen.

Så kommer du igång med PFC

Appen! Ladda ner PFC-appen genom Google Play eller App Store, allt beroende på vilken telefon du har. Oavsett enhet kan du ladda ner PFC genom att klicka här.

Beställ ditt nya kort. Beställ PFC-kortet genom appen och få hem det inom 3-5 arbetsdagar. Kortet är fritt från årsavgifter och det finns inga extra avgifter när du handlar utomlands. Dessutom tar PFC ingen UC!

Sätt in valfritt belopp hos PFC. Ladda på ditt kort med ett valfritt belopp genom antingen plusgiro eller Swish - vilket som passar dig bäst helt enkelt.

Börja hantera dina utgifter på ett smartare sätt. Sätt en veckobudget, gruppera dina inköp eller aktivera pushnotiser? Allt görs i appen! Du kan även inaktivera ditt PFC-kort, ändra PIN-kod på kortet eller beställa ett nytt kort om du är i behov av det.

PFC Gratis kort. Fri årsavgift.
Ladda ner appen!

PFC tar ingen UC

En av dom detaljer som vi på Sparkontot.nu fastnar för när det kommer till PFC är att dom inte tar någon kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC) när du beställer hem ditt nya kort. Detta är mer eller mindre helt unik på den svenska kreditkorts- och kortbranschen. Detta av den enkla anledningen att du i regel inte spenderar mer pengar än du fyllt ditt kort med. Det är alltså din egna pengar som använder hos PFC, och slipper handla på kredit vilket du i regel gör med ett kreditkort då detta är ett debitkort / debetkort. Andra typer av sparappar tendera ibland att ta en UC-koll på dig.

PFC Gratis kort. Fri årsavgift.
Ladda ner appen!

Pris för PFC-kortet

PFC Gratis kort. Fri årsavgift.
Ladda ner appen!

Vårt omdöme av PFC

PFC kort recension

PFC har tänkt till. Du får både ett debetkort och en riktigt välfungerande app som hjälper dig att hålla koll på både kortets intäkter, men inte minst kortets utgifter. Med dom smidiga pushnotiserna som du får genom appen kan du hålla stenkoll på ditt kort och således även dina utgifter - likväl om ditt kort skulle bli stulet så får du notiser direkt och kan spärra ditt PFC-kort. Riktigt enklare än så blir det inte. Vi kan starkt rekommendera att du laddar ned PFC-appen och gör en riktigt flashback till dom simplare tiderna när man hade stenkoll på utgifterna!