Lysa.se - omdöme av avkastning

Vi på Sparkontot.nu har som bekant jämfört många sparkonton genom åren, och nu är det dags för uppstickaren och investeringsroboten Lysa.se som investerar dina pengar automatiskt varje månad med ambitionen att erbjuda en hög spridning till låg risk men med en desto högre utdelning varje månad. I vårt omdöme av Lysa.se så tar vi hänsyn till andra aktörer på marknaden och hur deras ränta / avkastning sett ut sedan några år tillbaka - samt hjälper dig att skapa ett Lysa-konto med ett enkelt knapptryck.

Lysa Ränta 3.59 - 4.78%.
Skapa sparkonto
Lysa omdöme

Lysa startades i slutet av 2016 och har sedan dess haft en mycket god avkastning. Lysa sticker ut när det kommer till att börja spara pengar genom att öppna ett sparkonto. Detta då Lysa’s avgift ligger på låga 0,15 – 0,24% - samtidigt som många andra sparkonton kan ha en avgift på uppemot 3-5%. Med Lysa kan du investera i olika typer av risknivåer - allt från 100% räntor till 100% aktier - eller varför inte 50 / 50 - delat mellan både aktier och fonder? Lysa har under en lång tid, inte minst under 2021 och inför 2021, fått positiva omdömen från flera experter. Med ett sparande hos Lysa.se kan du snabbt komma igång med ett riktigt smart sparande då riskspridningen är hög och investeringarna är automatiska.

Välj ditt ändamål med Lysa

Oavsett om du är privatperson i 25-årsåldern, företag eller blivande pensionär så kan du hitta ett stabilt sparande hos Lysa, tack vare deras smarta investeringsrobot som hjälper dig att spara pengar varje månad på ett tryggt sätt. Du kan antingen välja att spara till barn, sätta igång ett privat pensionssparande med över 5000 ränteintstrument eller investera ditt företags pengar - direkt i deras plattform. Det finns alltså oändligt med möjligheter för dig oavsett om du vill göra investeringarna som privatperson eller som företag.

Lysa Ränta 3.59 - 4.78%.
Skapa sparkonto

Så kommer du igång med ett sparande hos Lysa

  1. Klicka här för att ta dig till Lysa.se’s hemsida och registrera ett konto helt gratis.
  2. Ange din e-postadress för att ta emot ett investeringsförslag.
  3. Öppna kontot och börja investera genom att göra din första insättning.

Börja spara med Lysa.se

Att skapa ett sparkonto hos Lysa är enkelt. Du gör det på 2 minuter!

Historisk avkastning

Lysa.se’s avkastning har under detta år (2021) hitintills uppnått +23,62% i aktier och +4,39% i räntor. Deras historiska avkastning på 15 år uppgår till så mycket som +236,22% till dagen datum - slutet av September 2021. Om du vill läsa mer om hur Lysas avkastning i aktier och räntor har sett ut historiskt - och vilken avkastning du kan förvänta dig genom att börja investera med Lysa så rekommenderar vi att du läser mer om det på Lysa.se.

Lysa Ränta 3.59 - 4.78%.
Skapa sparkonto

Slutord av omdöme

Vårt omdöme av Lysa.se’s investeringsrobot är mycket positivt. Lysa.se får betyder 4,5 av 5 från oss. Tack vare en otroligt smidig tjänst, låga trösklar för att komma igång och en fullständigt utomordentlig uppföljning väljer vi att ge Lysa.se detta positiva betyg. Om du är intresserad av att, efter att ha läst vårt omdöme av Lysa, börja investera med detta typ av sparande så gör du det mycket enkelt genom att klicka här.

När du investerar i värdepapper och fonder så innebär det alltid att du tar en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet varje månad, kvartal eller år. Läs vårt omdöme noggrant för att säkerställa att du gör en bra investering när du börjar spara med Lysa.