Kontokrediter

Det har blivit omåttligt populärt idag att använda sig utav en kontokredit, flera hundra tusen svenskar har idag tillgång till någon slags kontokredit som man kan låna lite pengar hos. Att ha tillgång till en kontokredit kan underlätta vardagen väldigt mycket. Speciellt om något oförutsett skulle inträffa då är det väldigt bra att kunna använda sig utav en kontokredit för att får tillgång på lite snabba pengar till en låg kostnad. Men vad är då en kontokredit? Jo en kontokredit är kopplad till ditt bankkort och när du får slut på pengar på ditt bankkort, då kickar kontokrediten in och ger dig så mycket pengar som du behöver för att klara månaden. Kontokrediten är väldigt smidig och är enkel att hantera. Många idag använder sig utav kontokrediten som en buffert, skulle något hända eller om en viktig pryl som din diskmaskin eller bilen gå sönder kan man enkelt åtgärda det med hjälp av sin kontokredit även fast man inte har tillräckligt med pengar på kontot just nu. Man betalar bara ränta på kontokrediten om man använder den så det blir väldigt billigt att använda sig utav en bra kontokredit.

Kontokredit hos Credway Månadsränta - 2.17%.
Ansök om kontokredit
Kontokredit hos Lånbutiken Månadsränta - 2.94%.
Ansök om kontokredit

Fördelar med kontokredit

Avgiften för kontokredit

Kontokredit

Många kontokredit banker har satt månadsränta på sina kontokrediter för att det ofta blir enklare att räkna då. Då det är väldigt sällan man lånar under ett helt år. Ibland lånar man bara till nästa löning. Månadsräntan ligger kring 2-4 % men den varierar beroende på vilken kontokredit man väljer. Man ska försöka hitta den med lägsta möjliga ränta så du kan spara lite pengar på onödiga räntekostnader. Men man ska också se upp för oväntade dolda avgifter, dessa avgifter kan vara förödande om man väljer fel kontokredit bank. Vi kommer tipsa om dom två bästa kontokrediterna för privatpersoner.

Credway kontokredit

Credway är i dagsläget den billigaste kontokrediten med en månadsränta på bara 2.17 % lånar man under en eller två månader blir det väldigt låg räntekostnad om man väljer att ha sin kontokredit hos Credway. Dom tar heller inte ut någon uppläggningsavgift eller faktureringsavgift vilket vi uppskattar väldigt mycket! Betalningsanmärkningar accepteras och Credway kontokredit hämtar sin kreditupplysning från Creditsafe. Utbetalning sker naturligvis direkt man inom 15 minuter ska pengarna vara på ditt bankkort. Men hur mycket kan man låna hos Credway då, jo tyvärr kan man bara lån från 1 000 kronor till 30 000 kronor detta kan vara lite för lite för många. Det tycker vi också, men räcker det för dig så är en smidig kontokredit från Credway den absolut bästa kontokrediten prismässigt.

Lånbutiken kontokredit

Kontokrediter

Denna kontokredit finns det lite bättre möjligheter att lånar större belopp. Från 3 000 kronor ända upp till 50 000 kronor på en kontokredit. Så här finns det goda möjligheter att låna stora pengar. Räntan rätt bra också 2.94% per månad. En till bra sak med Lånbutiken är att dom rapporter inte till UC utan istället till Bisnode så du slipper försämra din kreditvärdighet när du ansöker om kontokredit hos Lånbutikens kontokredit. Direktutbetalningar sker tyvärr bara till Nordea och Handelsbanken i dagsläget. Men dom arbetar på att fixa till resterande Svenska banker. Lånbutiken har de nöjdaste kunderna i hela kontokredit branschen, vilket är inte alls så förvånande då dom levererar på alla punkter. Vi rekommenderar starkt att testa Lånbutiken kontokredit.

Sammanfattning av kontokrediter

Kontokredit är ett väldigt användarvänlig låneform som kan hjälpa dig mycket i vardagen. Men låga kostnader jämfört med krediter och privatlån är en kontokredit ett väldigt bra alternativ om man vill få tillgång till pengar. Snabba utbetalningar, flexibilitet och pris är dom största fördelarna med att använda sig utav ett kontokredit vilket också gör att det är väldigt smidigt att ta en kontokredit. Den största nackdelen är att man bara kan låna som mest 50 000 kronor vilket är lite synd. Men ändå kanske lika bra så det inte kan går överstyr som det kan göra med privatlån. Kontokredit är något ganska nytt så det är inte konstigt om du inte har hört det tidigare men vi tror på att det kommer att fortsätta att växa kommande år.