Jämför recensioner av sparkonton

Savelend sparkonto omdöme

Recension av sparkonto hos Savelend

Savelend låter dig investera i lån till en mycket god ränta på ditt investerade belopp. Savelend var en av dom första Peer-to-peer-bankerna i Sverige och har ett mycket gott rykte. Vi på Sparkontot.nu har gått igenom och testat deras sparkonto - läs vår recension!

4spar sparkonto omdöme

Recension av sparkonto hos 4spar

4spar är klassat som Sveriges bästa sparkonto med en sparränta på upp till 8.1%. 4spar är en del av 4finance Group vilket gör att du har en viss ekonomisk trygghet när du skapar ett konto hos 4spar. Läs vår recension och fatta ditt beslut därefter!

Lendify sparkonto omdöme

Recension av sparkonto hos Lendify

Lendify är en väletablerad aktör på den svenska sparmarknaden. Sedan starten för några år sedan har dom vuxit lavinartat och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken i branschen för sparkonton. Läs gärna vårt omdöme av Lendify!

ViaSpar sparkonto omdöme

Recension av sparkonto hos ViaSpar

ViaSpar är ett lättsamt och lättanvänt sparkonto för dig som vill spara pengar under lite längre tid. I vår recension går vi igenom fördelarna med att ha ett sparkonto hos ViaSpar, men också vilka olika typer av erbjudanden som ViaSpar har.

Brocc sparkonto omdöme

Recension av sparkonto hos Brocc

Brocc är en stabil och säker aktör på marknaden som erbjuder slagkrafiga sparkonton till god sparränta. Vi har testat Brocc - och i vår recension kan du ta del av våra åsikter och argument till varför du skulle starta ett sparkonto hos Brocc. Njut av läsningen!

Mintos sparkonto omdöme

Recension av sparkonto hos Mintos

Mintos är en peer-to-peer-bank som erbjuder dig att investera i privatlån för att få avkastning.


Omdömen av sparkonton

Du vet att du vill ha ett sparkonto för att se avkastning under tiden du gör annat. Men vilket sparkonto är rätt för just dig? Det är frågan som vi på Sparkontot.nu ämnar att besvara genom att recensera alla Sveriges olika typer av sparkonton. I våra recensioner och omdömen av dom olika sparkontona så får du ta del av sparräntan som erbjuds, vilka olika typer av konton som finns i dom olika sparformerna - men också våra personliga erfarenheter då vi på Sparkontot.nu har sparat i varje sparkonto i minst 6 månader.

Vi har testat alla Sveriges olika typer av sparkonton som erbjuds på investerarmarknaden. Vi har under åren dragit många slutsatser över vilka sparkonton som erbjuder den absolut högsta sparräntan för dig som vill se dina pengar växa successivt - dag för dag. I listan nedanför finner du alla olika typer av sparkonton som vi jämför - och bäst av allt är att samtliga recensioner är genomförda under 2021 vilket betyder att dom är helt uppdaterade. Du kan alltså känna dig säker på att det omdöme vi lämnat är dagsaktuellt för just det sparkonto som du är inne på att skaffa. Tänk på att det alltid är gratis att skaffa ett eller flera konton hos aktörerna som erbjuder sparkonton. Du behöver med andra ord inte känna dig nervös inför att skapa ett konto.
Jämför dessa sparkonton: